Afyon HaberBelediyeler

GÖNÜL SOFRALARINDA BULUŞUYORUZ

GÖNÜL SOFRALARINDA BULUUYORUZ

AIMIZI PAYLAIYORUZ

Ramazan ay nedeniyle Belediyemiz tarafndan ehrimizin dört bir yannda iftar çadrlar kuruluyor. Çadrlarmz, Ramazan aynn ilk gününden, son gününe kadar ihtiyaç sahibi vatandalara hizmet verecek.

Afyonkarahisar Belediyesi, yardmlama ve dayanmann en üst düzeye çkt Ramazan aynda, iftar çadrlar ve datm noktalaryla vatandalarmza yemek ikramnda bulunuyor. Belediyemiz, Ramazan boyunca iftar çadrlar ve datm noktalarnda her gün 7 binden fazla kiiye iftar yemei verecek.

RAMAZAN AYI BEREKET AYI

Ramazan aynn insanlar birlik ve beraberlie en çok yaklatran ay olduunu belirten Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek, ” Ramazan ay bereket ay. Bu uygulamamz ramazan boyunca devam edecektir. Bu ay 22 gün mahallelerde hemehrilerimize iftarmz açacaz. Hemen hemen her mahallede yemek datm yaplyor. Bunun dnda Sanayi ve Erenler mahallemizde 2 sabit iftar çadrmz var. 3 bine yakn eve de 6 noktadan yemek datm yapyoruz. Açlarmz büyük çaba sarf ediyor. Bugünde onlar ziyaret ederek çalmalar inceledik.  Tüm vatandalarmz ramazan ay boyunca iftar çadrlarmza bekliyoruz. Allah hayrlarmz kabul eylesin, hayrl Ramazanlar diliyorum” açklamasnda bulundu.

GÜNLÜK 7 BN KYE FTAR

Ramazan ay boyunca hayrseverlerin katklaryla 2 ayr nokta ve alt farkl mahallede oluturulan datm noktalarnda günlük 7 binden fazla kiiye iftar yemei veriliyor. Aralarnda Fatih, Sahipata, Karyaka, Çavuba, maret Camii ve Mecidiye Mahallelerinde datm noktalar oluturulurken, Erenler, Sanayi bölgesinde iftar yemei veriliyor.

FTAR KRAM NOKTALARI

MECDYE
ÇAVUBA
MARET CAM
FATH
SAHPATA
KARIYAKA

SABT FTAR ÇADIRLARI KURULAN BÖLGELER

1-      SANAY GR

2-      ERENLER CAM

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu