Ege Bölge

Malatya’da sağlık çalışanlarından teşekkür ziyareti

Malatya’da sağlık çalışanlarından Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

MALATYA (İGFA) – Sağlık Sen Malatya Şube Başkanı Mehmet Bingöl ve yönetim kurulu üyeleri, sağlık çalışanlarının Büyükşehir Belediyesinin toplu taşıma araçlarına ücretsiz binmeleriyle ilgili alınan karardan dolayı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette özellikle pandemi döneminde sağlık çalışanlarına verdiği destekten dolayı Başkan Gürkan’a teşekkür eden Sağlık Sen Malatya Şube Başkanı Mehmet Bingöl, toplu taşıma kullanımlarına ihtiyaç duyulduğunu belirterek, “Büyükşehir Belediyemizin ve kamu araçlarının ücretsiz olarak kullanılmasından dolayı Sayın Başkana sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Sağlık çalışanlarımız görev yerlerine ulaşmada sıkıntı yaşıyorlardı ama bu süreçle birlikte toplu taşımanın ücretsiz kullanımı için başkanımızın verdiği talimatla birlikte sağlık çalışanlarının memnuniyetini başkanımıza iletiyoruz. Bizlere verdiği desteklerden dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, tüm sağlık çalışanlarımıza minnettar olduklarını belirterek, “Büyükşehir Belediyesi olarak sağlık çalışanlarının iş yerlerine ve evlerine rahat gidip gelmeleri için belediyemizin toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanmaları noktasında ilgili arkadaşlara gerekli talimatı verdik ve meclisimizde de gerekli kararı çıkardık. Büyükşehir Belediyemize ait MOTAŞ araçlarına ücretsiz binecek olan bütün sağlık çalışanlarımıza hayırlı olsun. Sağlık çalışanlarımızın fedakâr çalışmalarına karşı ne yapsak azdır diyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu