Afyon Haber

AFYON GÜLERSE TÜRKİYE GÜLER

Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek, Gençlik ve Spor Bakanmz Dr. Mehmet Muharrem Kasapolu’nu ‘Fahri Hemeri’ olarak ilan etti.

AFYON GÜLERSE TÜRKYE GÜLER

Gençlik ve Spor Bakanlnda düzenlenen programda Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek, 30 Milyon TL tutarndaki yatrm Afyonkarahisar’a kazandrd.

Programn ardndan deerlendirmelerde bulunan Valimiz Gökmen Çiçek ve Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek, yatrmlarn Afyonkarahisar’a hayrl olmasn diledi. Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek, Gençlik ve Spor Bakanlnda ‘Okçuluk Merkezi, Rahvan At Pisti, Saraydüzü Kamp Alan, Sahipata Mahallesi Spor Salonu, eski Olimpik Yüzme Havuzunun Dönütürülmesi Projesi ve Spor Tesislerinin’ bulunduu 30 Milyon TL deerinde Afyonkarahisar’ sporda da marka ehir haline getiren yatrmlarn imzasn att.

“AFYON GÜLERSE TÜRKYE GÜLER”

Bakanln konferans salonunda düzenlenen imza törenine Afyonkarahisar’llar Ankara’ya çkarma yapt. Salonu dolduran yüzlerce Afyonkarahisar’l Bakanmz Dr. Mehmet Muharrem Kasapolu’na sevgi gösterisinde bulundu. Bakanmz Dr. Mehmet Muharrem Kasapolu programda yapt konumasnn bir bölümünde “Afyon Gülerse Türkiye Güler” ifadesini kullanmasnn ardndan salonda alk koptu. Yaplan imza töreninde Belediyemizin yan sra 17 ilçemize ve beldelerimize gençlik merkezleri, hal sahalar ile birçok yatrmn start verildi.

“AFYONKARAHSARIMIZ AHA KALKACAK”

Program sonras gazetecilere açklamalarda bulunan Valimiz Çiçek ve Bakanmz Zeybek, gençlik ve spor alannda ehrimizin ciddi yatrmlar aldn dile getirdi.  Afyonkarahisar’n tarihi günlerinden birisini yaadn ifade eden Valimiz Çiçek, Bakan Kasapolu’nun 2 ay önce Afyonkarahisar’ ziyaretinde verdii büyük müjdeleri hatrlatt. Valimiz Çiçek, “Bakanmz ehrimizi ziyaretinde Afyonkarahisar’ sporun bakenti yapacaklarn ifade etmiti. Bütün kamp merkezleri ile beraber Afyonkarahisar’ aha kaldracaklarn söylemiti. Bakanmz bu günde verdii sözler içinde bizlerle protokol imzalayp paralarmz vermek için buraya davet etti. Bütün Afyonkarahisarllar olarak buradayz. Belediye bakanlarmzla, bürokratlarmzla, siyasilerimizle, içilerimizle, gençlerimizle ve çiftçilerimizle hep beraber buradayz. Sayn bakanmza teekkür ediyoruz. Sayn Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek, Bakanmz ehrimizin fahri hemerisi olarak ilan etti” dedi.

“BAKANIMIZ ARTIK BZM FAHR HEMEHRMZ”

Valimiz Gökmen Çiçek’in Afyonkarahisar’n gelecei acsndan anlaml bir programa öncülük ettiini belirten Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek, spor alanndaki yatrmlarn Afyonkarahisar’n geliimine ciddi katk salayacan söyledi. Bakanmz Kasapolu’nun ilimizi ziyaretini hatrlatan Bakanmz Zeybek öyle konutu; “Bilindii üzere Sayn Bakanmz ilimize davet etmitik. Kendisine ilimize gelmiti. Belediyemiz Meclis Salonu’nda ilçe ve belde belediye bakanlarmzla bir toplant gerçekletirmitik. Bakanmz o toplantda belediye bakanlarmzn taleplerini yerine getirdi. Bakanmz ayrca bizlere de çok ciddi destek verdi. Yarm kalan yatrmlardan tutunda yeni yapacamz projelere kadar büyük destek aldk. Artk bakanmz demiyorum; Hemehrimize desteklerinden dolay teekkür ediyorum. nallah önümüzdeki meclis toplantsnda bakanmz fahri hemehri ilan edeceiz ve hemerilik beratn da kendisine takdim edeceiz.” Konumalarn ardnda Bakanmz Zeybek’e toplantya katlan vatandalarmz youn ilgi gösterdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu