Belediyeler

Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’dan Özel Vatandaşlarımız Onuruna Yemek

Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu Dünya Engelliler Günü sebebiyle ilçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımız ve aileleri onuruna Taş Konak Restoran’da yemek organize etti.

Her insanın yeryüzündeki en değerli varlık olduğunu ifade eden Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, “Engellilik konusu, yalnızca engelli bireyleri ve ailelerini değil, toplumun tüm kesimlerini ilgilendiren önemli bir konudur. Engellilik, sosyal hayatı engelleyen bir kusur değil, desteklenmesi gereken bir durum olarak kabul edilmeli ve her fırsatta onları kucaklayarak, eşit ve değerli vatandaşlar olduklarını göstermeliyiz.

Engelli vatandaşlarımızın toplumun vazgeçilmez ve ihmal edilmez bir parçası olduğunu ve her birimizin de bir engelli adayı olduğunu unutmamalıyız. Bu vesileyle bir kez daha sosyal yaşamın bir parçası olmalarının önündeki engelleri azimle, inançla aşan engelli vatandaşlarımızın ve ailelerinin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü tebrik ederek tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.”ifadelerini kullandı

Özel vatandaşlarımızla yakından ilgilenen Belediye Başkanımızın Serkan Koyuncu onların talep ve önerilerini dinleyerek programa katıldıklarını için kendilerine teşekkür etti.

Yemek programına Kaymakamımız Osman Bilici, Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Gürkan Emeksiz, kurum amirlerimiz, engelli vatandaşlarımız ve aileleri katıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu