Ege Bölge

Bursa’da karlar dört koldan temizleniyor

Bursa’da ana arterlerde ve kırsal mahalle yollarında karla mücadele çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürerek sorunsuz ulaşımı sağlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, 500 kişilik özel ekiple alt ve üst geçitler, kaldırımlar ve metro girişlerindeki buzlanma olaylarına anında müdahale ediyor.

BURSA (İGFA) – Bursa’nın 17 ilçesi bin 58 mahallesinde karla mücadele çalışmaları sürdüren ekipler, kapanan mahalle yollarına ve an arterlere anında müdahalede bulunuyor.

Gizli buzlanma ve karın aniden bastırması nedeniyle yaşanan kısa süreli sorunları ortadan kaldıran özverili ekiplere, Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri de eklendi. Oluşturulan 500 kişilik 61 ayrı ekip, yaya hareketliliğinin yoğun olduğu cadde, meydan, bulvar, altgeçit, üstgeçit ve kaldırımlar başta olmak üzere 150 farklı noktada buzlanma olaylarına anında müdahale ediyor. Acil müdahale mangası gibi çalışan ekipler, ihtiyaç duyulan bölgelere kısa sürede aktarılıyor.

Karla mücadele kapsamında Bursalılara karayolunda sorunsuz ulaşım için yoğun mesai harcayan Büyükşehir Belediyesi, yaya ulaşımında tehlike arz eden kaldırımlardaki buzlanma sorununa da köklü çözüm getirmiş oluyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu