Sağlık

BAKAN EROĞLU MUAZZAM BİR YATIRIM “FERTİLLİFE” – SAĞLIK

Geçtiğimiz hafta sonu ilimizde bir dizi ziyaretler kapsamında bulunan Bakan Eroğlunun son durağı Fertillife Sağlık grupları oldu. İl Sağlık Müdürü Serhat Korkmaz, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen Ticaret Odası Başkanı Hüsnü Serteser’le beraber sağlık kurumunu ziyaret eden ve uzunca bir zamanını ayıran Bakan Eroğlu’nu girişte  Fertillife Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Fatih Öğüç karşıladı.

 

BAKAN EROĞLU; DÜNYA BİZDEN ÖRNEK ALIYOR

Kurum Doktorlarınında hazır bulunduğu ziyarette hastanenin iç yapısını ve çalışma şeklini bir slayt eşliğinde sunan yönetim, Bakan tarafından takdirle karşılanırken,Ziyareti takip eden basın mensupları da son dönemde yaşanan Korona Virüsü ile alakalı merak edilenleri Bakan Eroğluna sorarak bilgiler aldılar. Sağlık Bakanlığının bu konu da çok uzman bir yol izlediğini ve olağanüstü başarılı bir yol izlediğini dile getiren Bakan Eroğlu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve tüm Sağlık çalışanlarının takdire şayan işler yaptığına dikkat çekti

TIP BAYRAMINI KUTLADI. HASTALARA MORAL VERDİ

Hastane içi ziyarette hasta ve yakınlarıylada ilgilenen Bakan ve beraberindeki heyet, selamlaşmaları sözel ve beden diliyle yaparken,kurum içi hijyen ve genel sağlık sistemleri işleyişinden de son derece memnun kaldılar. Fertillife Sağlık Gurupları Başkanı Op. Dr Fatih Öğüç ise ziyarete gelen heyete hastane katları ve birimleri tek tek gezdiriken kısa bilgilerle yapılan işlemleri ayrıntıl anlattı. Hasta odalarında kalan hastalara karanfil dağıtmayı da ihmal etmeyen Bakan Eroğlu her birine acil şifalar dilerken yaklaşan tıp bayramı sebebiyle kurum doktorlarınında bayramlarını da kutladı.. Sunulan ikramlarla beraber ilimizdeki kısa zamanda yapılması planlanan Sağlık Üssü projesininde müjdesini verdi.


Sağlık Haberleri

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu