Belediyeler

Başkan Zeybek Cumhuriyet Mahallesini ziyaret etti – Belediyeler

Muhtar Fehmi Yurtyapan’ın daveti üzerine AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve Belediye birim amirleriyle beraber Cumhuriyet Mahallesi’ne geçen Başkan Zeybek, Öğretmen Evi’nde okul müdürleriyle bir araya geldi.
 
Mahallenin sorunlarını yerinde gören Başkan Zeybek, kendine yöneltilen talep ve tavsiyeleri dinleyerek yapılması gerekenleri ilgili birim amirlerine iletti.  Ziyarete ilişkin açıklamalar yapan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek; “Seçimden bu yana her ay mahalle muhtarımızla toplantılar gerçekleştiriyor, kendi aramızda problemleri ve talepleri istişare ediyoruz. Yine her Cuma da bir mahallemizi ziyaret edip halkımızın istek ve taleplerini dinleyip, problemleri yerinde görüp, vatandaşlarımızla hasbıhal ediyoruz. Bugün de Muhtarımızın daveti üzerine Cumhuriyet Mahallemizdeyiz. Vatandaşlarımızın taleplerini dinledik, problemleri yerinde gördük” dedi. 
 
 Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Fehmi Yurtyapan ise Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Mahalleye yol sorununu çözüldüğünü dile getiren Yurtyapan, “Sağolsun Başkanımızın talimatıyla yolardaki sıkıntımız giderildi. Yine Camii şadırvanımızın çevresine parke döşendi.  Başkanımız mahallemizin problemlerina öncelik verdi. Kendisine ve ekibine şükranlarımı sunuyorum” dedi.


Afyon Kent Haber

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu