Belediyeler

Memurlarımızdan Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’ya Teşekkür Ziyareti

Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, 5 yıldır personellerimizin maaş zammı ve sosyal haklardan en üst seviyede faydalanması için tüm imkânlarını seferber etmeye devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Bem-Bir-Sen ile memurlarımıza yönelik en yüksek oranda Sosyal Denge Tazminatı imzalamıştı.

Belediyemizde görev yapan memurlarımız, imzalanan sosyal denge sözleşmesi ile maaşlarına tavan ücret üzerinden iyileştirme yapılmasının ardından Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’ya teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler.

Emirdağ’a çağ atlatan projeleri memurlarımızla birlikte imza attıklarını belirten Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu; “Her fırsatta dile getirdiğim gibi çalışma arkadaşlarımızı ailemiz gibi görüyor ve onların mutlu olduğu bir ortamı sürdürmeyi hedefliyoruz. Bugüne kadar hem memur hem işçi sendikal yönetimimizle de üst düzey iyi ilişkilerimiz oldu, olmaya devam ediyor. Çabalarına şahidiz. Memurlarımızın hakları, özlük hakları ve diğer sosyal haklarını maksimize edilmesi konusunda sendikamız hem genel merkeziyle hem taşradaki temsilcileriyle ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Sendika Genel Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Sosyal denge sözleşmemiz tekrardan hayırlı uğurlu olsun.”ifadelerini kullanarak memurlarımıza çalışmalarında kolaylıklar diledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu