Afyon Haber

BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

 

BELEDYE MECLS TOPLANDI

       Afyonkarahisar Belediye Meclisi, Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek Bakanlnda topland.Tam kapanma dolaysyla 17 Mart Pazartesi günü toplanan Meclisin açl konumasn yapan Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek, tüm Belediye Meclis Üyeleri’nin geçmi Ramazan Bayram’n kutlad.

         Bakanlar Kurulunca alt ve üst limitleri belirlenen vergi ve harçlarn 2464 sayl Belediye Gelirleri Kanununun 96/b maddesi gereince limit dahilinde tespit edilerek, Belediye Meclisince karar alnmas hakknda teklif, oy birlii ile kabul edildi.

FOTORAF YARIMASI DÜZENLENECEK

          Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüüne bal Etüt Eitim Biriminin adnn Gençlik ve Eitim Birimi, Spor Tesisleri Biriminin adnn Spor Hizmetleri Birimi olarak deitirilirken,Afyonkarahisar Belediyesi ve Atatürkçü Düünce Dernei Afyonkarahisar ubesi i birliinde “Atatürk’ün fotorafçs (Kocatepe’deki figürü çeken) Etem TEM adna ulusal bir fotoraf yarmas düzenlenecek.

ZEYBEK BAKAN’A YETK VERLD

          Devlet Hastanesi arkasna belediyemizce okul öncesi eitim kurumu (kre) yaplmasna yönelik Salk l Müdürlüü ile protokol yaplmas, bu hususta her türlü yapm, bakm onarm tamir tadilat vs. gibi tüm ilemler için yaplacak protokolü imzalamak üzere Belediye Bakanna yetki verilmesi hakknda teklif oy birlii ile kabul edildi.

limizdeki Okullarmzca atk pil toplanmas ve dereceye giren okullara ödül verilmesine yönelik Milli Eitim Müdürlüü ile protokol yaplmas, protokolü imzalamak üzere Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek’e yetki verildi.

ESNAFA DESTEK SÜRÜYOR

    Mülkiyeti Hazineye ait Döer Beldesi snrlar içerisinde bulunan 11194 Parsel Nolu 74500 m2 lik Orman niteliindeki tanmazn belediyemizce kiralanmas, söz konusu tanmazda kiralama-yapm-bakm-onarm-inaat-tadilata yönelik ilgili kamu kurum ve kurulular sözleme yaplmas, bu hususta Belediye Bakanmza yetki verildi. Pandemi nedeniyle faaliyetleri durdurulan bu nedenle ekonomik olarak zor duruma düen iletmelere/esnaflarmza nakdi yardm yaplmas hakknda teklif oy birlii ile kabul edildi.

      Yine pandemi nedeniyle iyerleri ksmi ve tam kapanan belediyemiz kiraclarndan Çevre ve ehircilik Bakanlndan gelecek görüe istinaden kapal kaldklar süre kira bedellerinin alnmamas kararlatrld.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu