Afyon HaberBelediyeler

MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

MAYIS AYI MECLS TOPLANTISI YAPILDI

           Afyonkarahisar Belediye Meclisi Mays ay toplants Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek’in Bakanlnda yapld. Toplantda gündeme alnan 26 madde oylanarak karara baland.

Toplantnn hayrlara vesile olmasn temenni eden Bakanmz, bir önceki ayda yaplan çalmalar hakknda meclisi bilgilendirdi. Aç konumasnda; “Ramazan ayn ve bayram geride braktk. Buruk bir Ramazan, buruk bir bayram geçirdik. Ramazan ay boyunca mahalle sakinlerimiz ile mahalle iftarlar gerçekletirdik. Günlük 10 bin kiiye iftar yemei çkardk. Cenab- Allah nice Ramazan bayramlarna salcakla erimeyi nasip etsin.”

EN UCUZ SU KULLANIMI AFYON’DA

“stediimiz ekilde kar ya olmamasna ramen, alm aldmz tasarruf tedbirleri neticesi ve yaan yamurlarla bu sene yaz ka kadar rahatlkla geçirebiliriz. Baraj %10 seviyesinde u anda %20 seviyesine yükseldi. Kuyulardan ve barajlardan çektiimiz sular ile içme suyumuzu tedarik ediyoruz. Çevre illere baktmzda en ucuz su kullanm Afyon’da. Metreküpü 3.50 TL’ye mal olan suyu 10 metreküpe kadar 2.60 TL’ye veriyoruz. Bu da bizim maliyetin altnda su verdiimizin göstergesi” ifadelerini kulland.

HAZRAN AYI MECLS TOPLANTISI 1 HAZRAN’DA

Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek’in konumasnn ardndan gündem maddeleri görüülerek meclis üyelerinin oylar ile karara baland. Toplantnn tamamlanmas ardndan gelecek oturumun gün ve saati belirlendi. Haziran ay meclis toplantsnn 1 Haziran Perembe günü saat 18:30’da yaplmas kararlatrld.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu