Afyon Haber

VATAN MİLLETİN, İRADE MİLLETİN

“15 Temmuz ehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü; “Milli irademizi ve egemenliimizi kimseye teslim etmeyeceiz”

VATAN MLLETN, RADE MLLETN!

AFYONKARAHSAR DARBEYE ‘DUR’ DED!

        Afyonkarahisar Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek; 5 yl önce Türk Milleti’nin tek yürek olup kenetlendiini; hainlere ve cuntac çetelere frsat vermediini dile getirdi. Milli birlik ve beraberlik vurgusu yapan Zeybek Bakan yaymlad mesajnda u ifadelere yer verdi: “5 yl önce 15 Temmuz günü, devletimizin içerisine szm sapkn çeteler darbe yapmaya kalkt. O gece Sayn Cumhurbakanmzn, vatandalarmz alanlara davet etmesi üzerine milyonlar sokaa döküldü. Türk Milleti adeta seferber oldu ve darbecileri bastrd. Maalesef o gün 251 ehit verdik. Milletin iradesini, milletin temsilcilerini yok etmeye çalan, devlete ait uçaklarla milleti, devletin kurumlarn, kamu binalarn bombalayan, vatandalarmzn üzerine mermiler ve bombalar yadran bu alçaklar ne yazk ki anl ve erefli ordumuzun içinden çkt. Yurtdnda baz gizli ebekelerle irtibatl olan bu hainler, millet tarafndan o gün bertaraf edildi. nallah bu ülkede bir daha milletin iradesine kasteden sapkn zihniyetler, cuntaclar olmayacak. O gece hemehrilerimiz, vatanna bayrana sahip çkan Afyonkarahisar halkmz geceden sabaha meydanlardayd. Kadn erkei, genci yals sokaklarda ve Zafer Meydan’nda yeni bir destann; ‘15 Temmuz Zaferi’nin yazlmasna imza attlar.

O gece kalkma haberini alr almaz evimden koarak alana geldim. Bu kardeinizde; siz kahraman Afyonkarahisarl hemehrilerimizle birlikte Zafer Meydan’nda en ön safta yerini ald. Küçük bir megafonla sesimizi duyurabildiimiz kadar binlerce Afyonkarahisarlya telkinlerde ve çarlarda bulunduk. Hemehrilerimiz, vatanna bayrana sahip çkan Afyonkarahisar halkmz, geceden sabaha meydanlardayd. Kadn erkei, genci yals; sokaklarda ve Zafer Meydan’nda yeni bir destann; 15 Temmuz Zaferinin yazlmasna imza attlar. Allah’a hamd olsun o gece demokrasimizi kimsenin eline brakmadk. Milletimiz, bu ülkeyi bölmek isteyen saldrganlara kar Çanakkale’de, Dumlupnar’da, Kocatepe’de ne cevap vermise, 15 Temmuz’da da ayn cevab vermitir.

“ÜLKEMZN BÖLÜNMESNE VE PARÇALANMASINA ZN VERMEYECEZ”

     “Zor bir corafyada yayoruz. Mezopotamya bölgesi; Asya’y Avrupa’ya Avrupa’y Uzakdou’ya balayan Dünya’da dört mevsimi ayn anda yaayan tarmda hayvanclkta kendi kendine yeten bir ülkeyiz. Dünya ülkelerinin de gpta ile bakt bir ülkeyiz. Bunun için Türk Milleti’ne saldryorlar; Türk milleti olarak bize düen topramza, vatanmza ve bayramza sahip çkmak. nallah bu olanlardan ibret alrz ve 15 Temmuz kalkmas gibi darbelerin bir daha yaanmamas için tek yürek, tek vücut olmaya devam ederiz. Halkmzn dik duruu ciddi bir ihtilali önledi. Bundan sonra da nallah kimse ülkenin dinamikleri ile oynamaya, kalkma yapmaya cesaret edemez. Cenab- Allah’n izni vatandalarmzn da destei ile Fetöcü vatan dümanlarna geçit verilmedi. Millet ve devlet olarak bunun üstesinden gelmeyi bildik. Bundan sonra da devletin içerisinde bu tarz yaplar yer bulamayacak. Sayn Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoan’n liderliinde o gün bu sapkn zihniyeti nasl yok ettiysek, bundan sonra da ülkemize kasteden her türlü terör odaklar yok edilecektir. Ülkemizin bölünmesine ve parçalanmasna izin vermeyeceiz. Milli irademizi ve egemenliimizi kimseye teslim etmeyeceiz!”

“EHT VE GAZ ALELER LE YAKINLARI GÖZ BEBEMZDR”

     “Vatan ve Bayrak uruna canlarn feda eden tüm ehitlerimizi rahmet ve minnet ile yâd ediyorum. Kahramanlarmzdan Allah raz olsun. Topraklarmza göz diken, irademize hâkimiyet kurmak isteyen cuntaclara kar dimdik duran, cann siper eden gazilerimize ise ükranlarm sunuyorum. ehit ailelerimize minnetlerimi ifade ediyor, kahramanlarmzn emanetlerine her zaman sahip çktmz, çkmaya da devam edeceimizin bilinmesini istiyorum. ehit ve Gazi yaknlarmzn her zaman yannda olduk, olmaya da devam edeceiz. 15 Temmuz’da yazlan anl ve erefli destan unutmadk, unutturmayacaz! Devletimiz ve Milletimiz ilelebet var olsun. 15 Temmuz ehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü zaferimiz kutlu olsun.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu