Türkiye

Ali Özkan’dan Nestle’ye ziyaret

Bursa’nın Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren ve dünya markalarından biri olan Nestle’nin Karacabey Fabrikası Müdürlüğüne atanan Aslı Şenses’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

BURSA (İGFA) – Görüşmede Aslı Şenses’e, yeni görevinde başarılar dileyen Bursa’nın Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçe hakkında detaylı bilgiler de verirken, Nestle gibi büyük bir fabrikanın ilçede hem istihdama hem de üretime sağladığı katkıdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Önemli bir değer

Özkan yaptığı açıklamada, “Nestle’nin bölgemizdeki yatırımları artarak devam ediyor. Hem Karacabey’imiz hem bölgemiz hem de ülkemiz açısından önemli bir değere ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ve ilçemize fayda sağlayacak her türlü çalışmaya, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da belediyemizce destek olmaya hazırız” dedi.

Elimizden gelen katkıyı sağlamaya devam edeceğiz

Nestle’nin Karacabey Fabrikası Müdürlüğüne atanan Aslı Şenses ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, böylesine değerli bir görevi üstlendiği için heyecanlı olduğunu söyledi.

Şenses, Karacabey’e ve ülkemize katkı sağlamak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Öte yandan, Karacabey’in marka değerlerinden biri olan ve hem istihdam hem de üretim anlamında ülkemiz için de önemli bir katma değer üreten Nestle Fabrikası, Karacabey’de 1990 yılından beri üretimlerini sürdürüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu