Eğitim

İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN TÜSEKON Çalıştayına Katıldı…

İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN TÜSEKON Çalıştayına Katıldı…

Türkiye Sürücü Eğitimleri Konfederasyonu’nun (TÜSEKON) 30 Mart 2021 – 2 Nisan 2021 tarihleri arasında Afyonkarahisar Korel Termal Otelde yapılan bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Teknik Çalıştayına Bakanlığımız Özel Öğretim Genel Müdürlüğü Sürücü Eğitimleri Daire Başkanımız Abdullah SÜSLÜ, İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN ve TÜSEKON Genel Başkanı İsmail Yılmaz, İl Milli Eğitim Özel Öğretim Kurumları şubesinden sorumlu Şube Müdürümüz Ziya TAŞ ve Türkiye’nin bir çok ilinden gelen temsilciler ve sürücü kurslarının yöneticileri katıldı.
Çalıstayta İl Müdürümüz Metin YALÇIN; ” Öncelikle sizleri Afyonkarahisar ‘da ağırlamaktan mutluluk duyduğumuzu belirtmek isterim. Yapılacak çalışmaların sonucunda alınacak tavsiye kararlarının sürücü hatalarının azalmasına, Trafik ve Karayolu Güvenliğine katkı sağlayacak. Çalışmaların ülkemize hayırlı olmasını ve çalıştayın amacına ulaşmasını dilerim. Katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.
TÜSEKON Genel Başkanı İsmail YILMAZ, törene katılan katılımcılardan Bakanlığımız Özel Öğretim Genel Müdürlüğü Sürücü Eğitimleri Daire Başkanımız Abdullah SÜSLÜ ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin YALÇIN ‘a plaket vermesi ile tören sona erdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu