Magazin

Ragıb Narin’in 8. teklisi pandeminin hediyesi oldu

Türk Pop Müziği’nin genç ve en üretken seslerinden Ragıb Narin sekizinci teklisi “Narin Narin”i tüm dijital platformlarda dinleyici ile buluştu.

İSTANBUL (İGFA) – Türk Pop Müziği’nin genç ve en üretken seslerinden Ragıb Narin sekizinci teklisi “Narin Narin”i Pasion Turca etiketiyle tüm dijital platformlarda dinleyici ile buluşturdu.

Ragıb Narin Ağustos 2021’de yayınladığı “Vur Beni” şarkısı ile büyük beğeni toplamış ve tüm dijital platformlarda yüzbinlerce kez dinlenmiş ve de Youtube’da kısa sürede 1 milyondan fazla izlenmişti.

PANDEMİNİN HEDİYESİ

Ragıb Narin, “Narin Narin” şarkısının ortaya çıkışıyla ilgili, şarkının pandeminin hediyesi olduğunu söyledi. “2021 yılının başında karantina zamanları, çocukluk arkadaşım ve aynı zamanda müzisyen olan Emir Çetin ile beraber evde sıkıntıdan müzik yaparken ortaya çıktı” diyen Narin, “O zamanlar yeterince sıkıcı olan hayatı müzik ile eğlenceli bir hale getirmeye çalışıyorduk. İlk başta nakaratı bestelediğimde Emir bunun çok iyi bir şarkı olduğunu ve devamını getirmemiz gerektiğini söyledi. Şarkının devamını da beraber yaptık. Benim geçen yıldan beri her dinlediğimde enerjimi yükselten bu şarkıya dinleyicilerimin de ihtiyacı olacak, pozitif enerjiye kim hayır der?” diye konuştu.

Bu arada Narin Narin’in klibinde ise Ada Masalı, Yeni Hayat, Benim Adım Melek gibi diziler ile izleyicilerin büyük beğenisini kazanan Ragıb Narin’in abisi oyuncu Rami Narin ile oyuncu Aslı Bekiroğlu yer aldı. Kalabalık bir ekiple parti havasında çekilen klipte Ragıb yalnız ve özgüveni olmayan bir erkeği hoşlandığı kızla bir araya getiriyor. Klip yönetmen Gökhan Özdemir’in imzasını taşıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu