Afyon Haber

KUMALAR’IN SULTANLARINDAN ZEYBEK BAŞKAN’A ZİYARET

KUMALAR’IN SULTANLARINDAN ZEYBEK BAKAN’A ZYARET

         Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek, U-15 Yldz Kadnlar Güre Türkiye ampiyonas’nda elde ettikleri baarlaryla gösümüzü kabartan Taoluk Belediyespor Kulübü’nü makamnda arlad.Tekirda Çorlu’da yaplan U15 ve Büyük Yldz Kadnlar Güre Türkiye ampiyonas ve Milli Takm belirleme müsabakalarnda Taoluk Belediye Spor Kulübü takm halinde büyük bir baarya imza att.

Yaplan müsabakalar sonucunda Fatma Ylmaz, Yamur Karabacak ve Hava Konca ampiyon olarak altn madalyaya sahip olurken Dilara Sultan Öner beinci oldu. Bu sonuçlar ile Tasoluk Belediye Spor Kulübü sporcular 3 birincilik 1 beincilik ile 41 spor kulübü arasndan zirvede yerini ald.

         Baarlarndan dolay sporcular tebrik eden Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek, Bulgaristan’da düzenlenecek Avrupa ampiyonluu’nda baarlar diledi.Sporcularn yetimesinde emei geçen bata Antrenör Yakup Yac olmak üzere ailelerini tebrik eden Zeybek Bakan, güreçilerimize her türlü destei vermeye devam edeceklerini ifade etti.

        Bakan Yardmcmz Murat Öner ve Gençlik Hizmetleri Müdürümüz Sami Çetinakt’nn da katld ziyarette Antrenör Yakup Yac Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek’e desteklerinden dolay teekkür etti. Ziyaret sonunda Belediye Bakanmz Mehmet Zeybek sporcularmza içerisinde hediye internet yüklü kartvizitler ile çeitli hediyeler verdi.

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu