Afyon HaberBelediyeler

BELEDİYE MECLİSİ 1 ARALIK´TA TOPLANIYOR

BELEDYE MECLS 1 ARALIK’TA TOPLANIYOR

         Belediye Meclisi, 5393 sayl Belediye Kanunu’nun 20. Maddesi ve Belediye Meclisi Çalma Yönetmeliinin 6. maddesi hükümleri gereince 01 ARALIK 2022 tarihinde perembe günü saat 18.30 da Belediye Meclis Salonunda toplanacak.

Toplantya ait gündem aaya çkartlmtr.

01 ARALIK 2022 TARHL MECLS TOPLANTISI GÜNDEM

1-            Bir önceki toplantya ait (Kasm Ay) Meclis tutanak özetinin oylanmas.

2-            Afyonkarahisar ve Çankr Belediyesinin su kardei olarak ilan edilmesi ve   Çankr Belediyesi ile Belediyemiz arasnda protokol yaplmas ve protokolü  imzalamak üzere Belediye Bakan Mehmet ZEYBEK’e yetki verilmesi hakknda teklif.

3-            03 N 0003 plakann Tahan önündeki durak yerinin eski çimento fabrikas önündeki nakliye durana aktarlmas ile ilgili Trafik Komisyonu raporu.

4-            03 N 0049 plakann Ali hsan Balta durandan eski çimento fabrikas önündeki nakliye durana aktarlmas ile ilgili Trafik Komisyonu raporu.

5-            Yeni cezaevine güzergah ve hat tahsis edilmesi talebi ile ilgili Trafik Komisyonu raporu.

6-            Battalgazi Mahallesi Çetinkaya Toki Konutlarna güzergah ve hat tahsis edilmesi talebi ile ilgili Trafik Komisyonu raporu.

7-            Kamu kurum ve kurulularndan ve vatandalarmzdan gelen hz kesici, durak yeri trafik levhas ve trafik ile ilgili taleplere ait Trafik Komisyonu raporu.

8-            03 S 0323 Ticari Plakann brahim BOZHÜYÜK’ün üzerinden Muharrem SELEK’in üzerine devir edilmesi talebi hakkndaki teklif.

9-            03 S 0336 Ticari Plakann Hogör Turizm ve Tamaclk Sanayi Ticaret Limited irketinin üzerinden Mehmet CEYLAN’n üzerine devir edilmesi talebi hakkndaki teklif.

10-         03 M 0094 Ticari Plakann Mehmet SALAM’n üzerinden Halil ÇAVDAR’n üzerine devir edilmesi talebi hakkndaki teklif.

11-         03 M 0270 Ticari Plakann Halil MEM’in üzerinden Hüseyin YILDIZ’n üzerine devir edilmesi talebi hakkndaki teklif.

12-         03 M 0052 Ticari Plakann Abdullah AKTÜRK’ün üzerinden Ali Osman UUR’un üzerine devir edilmesi talebi hakkndaki teklif.

13-         03 S 0186 ve 03 S 0014 Ticari plakalarn sahibi Emin KINIK’n plakalarn kendi kurmu olduu KNK Group Servis letmecilii naat Sanayi ve Ticaret Limited irketi üzerine devir edilmesi talebi hakkndaki teklif.

14-         limizde ehir içi nakliyatçlk yapmak isteyen vatandalarn taleplerinin deerlendirilmesi ile ilgili teklif

15-         Kamu kurum ve kurulularndan ve vatandalarmzdan gelen hz kesici, durak yeri trafik levhas ve trafik ile ilgili talepler hakknda teklif.

16-         Gelecek oturumun gün ve saatinin belirlenmesi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu