Türkiye

Yeşil Çevre’de yangın alarmı

Yeşil Çevre Arıtma Tesisi, olası yangınlara karşı hazırlıklarını bir kez daha gözden geçirdi. Tatbikata katılan çalışanlara alevlerle nasıl mücadele edileceği anlatıldı.

BURSA (İGFA) – S.S. Yeşil Çevre Arıtma Tesisi İşletme Kooperatifi, arıtma çalışmalarının yanı sıra çevreyi tehdit eden konularla ilgili farkındalık oluşturmak adına da faaliyetlerine devam ediyor. Orman yangınlarıyla mücadelenin yoğun şekilde devam ettiği bir dönemde S.S. Yeşil Çevre Arıtma Tesisi’nde Genel Müdür Mehmet Aydın ve personelin katılımıyla yangın tatbikatı gerçekleştirildi. Yangın Uzmanı, eğitimde olası yangın durumlarında neler yapılması gerektiğini anlattı.

Ülkemizdeki orman yangınları ile ilgili büyük üzüntü yaşadıklarını ifade eden S.S. Yeşil Çevre Arıtma Tesisi İşletme Kooperatifi Genel Müdürü Mehmet Aydın, “Ormanlarımızın yanması sonucu kaybettiğimiz ağaçlar dışında konunun çevresel boyutu çok önemli. Yeşil vatanımızda süren orman yangınlarını endişeyle takip ediyoruz. Afetlere karşı hazırlıklı olma bilincine katkıda bulunmak için rutin olarak yaptığımız yangın tatbikatını, tüm personelin katılımı ile tekrarladık” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu